Üretim

1 ) İhtiyaç Belirleme : Talep etmiş olduğunuz makine ile alakalı önemli adım tüm teknik detayların net olarak anlaşılabilmesidir. Bu aşama, özel üretim makinenizin temelini oluşturmaktadır.

2 ) Arge Çalışması : . Ürünü nasıl kullanmayı planladığınızla ilgili detaylar, çukur bilgileri, ölçüler, analizler, özel mühendislik süreçlerimizin en önemli yönüdür. Konusunda tecrübeli ekibimiz ile tüm aşamaların doğru sağlandığından emin olmak için süreç boyunca sizlere rehberlik etmektedir.

3 ) Projenin Tekliflendirilmesi : Proje detaylarının belirlenmesinin ardından, elde edilen bilgilerle konsept çizim hazırlanıp, ayrıntılı özellikler belirlenip, projenin tekliflendirmesi hazırlanmaktadır.

4 ) Tasarım : Teklifi kabul ettiğinizde, konusunda Uzman ARGE mühendislerimiz tarafından tasarım tamamlanıp, projenizle ilgili tüm özellik detaylarını temsil eden çizimler sunulacaktır. Tüm üretim aşamaları bu tasarıma göre şekilleneceğinden dolayı, tüm çizimlerin onayı beklenilmektedir.

5 ) Üretim Aşamaları : Tüm ön çalışmalar tamamlandığında üretime başlıyoruz. Tecrübeli ve dinamik ekibimiz tüm detaylara özen göstererek ve üstün işçilik ile özel üretim makineniz üretimini gerçekleştirecektir.

6 ) Nakliye : Tüm malzemeleri ve parçaları dikkatlice paketleyip ürünü nakliye için hazırlamaktayız. Belirlenen tarihte ürünlerin sevkiyatını gerçekleştirmek için gereken planlama yapılır.